contact zoeken wedstrijden

Pupillenjongens Door elkaar loten A klasse A

29 augustus 2009 10:00
Dronrijp
Categorie Pupillenjongens
Soort Door elkaar loten A-klasse
Vereniging SJIRK DE WAL
Scheidsrechter Clubscheidsrechter
Wedstrijdsecretaris J. Sijbesma
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

VvV Sjirk de Wal organiseerde 29 augustus de jongens pupillen A klasse del. Er waren 8 partuur zodat er werd gekaatst in 2 poule's. In poule 1 waren er na 3 wedstrijden 2 parturen met elk 19 punten; Nick Leistra en Ewald Seepma en het partuur Dirjan Bouma en Milan Keulen. Het partuur van Nick en Ewald had 1 eerst minder tegengekregen zodat zij in de finale kwamen te staan. In poule 2 was het partuur van Jehannes Gietema en Gerrit Winkel de beste; zij wonnen hun 3 partijen. In deze poule waren er 2 parturen met elk 16 punten; het partuur Jelmer Plantenga en Auke Boomsma en het partuur Marco de Groot en Rémon Tie Bouma. Het partuur van Jelmer Plantenga ging door naar de halve finale omdat zij 2 eersten minder tegen hadden gekregen.
De derde prijs ging uiteindelijk tussen de parturen Dirjan Bouma, Milan Keulen en Jelmer Plantenga, Auke Boomsma. Dit werd vrij eenvoudig gewonnen door het partuur van Dirjan en Milan met 5-1 en 6-0.
De finale ging tussen de parturen van Nick Leistra en Ewald Seepma en het partuur Jehannes Gietema en Gerrit Winkel. Deze partij werd beslist door een mooie bovenslag van Jehannes op 5-3 en 6-4.

Uitslag:
1. Jehannes Gietema Exmorra
Gerrit Winkel Stiens

2. Nick Leistra Tzummarum
Ewald Seepma Oosternijkerk

3. Dirjan Bouma Grou
Milan Keulen Jirnsum

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Suppliers