contact zoeken wedstrijden

Schooljongens Door elkaar loten met verliezers afd.

23 augustus 2009 11:00
Arum
Categorie Schooljongens
Soort Door elkaar loten
Vereniging WILLEM WESTRA
Wedstrijdsecretaris L. Kuipers-Landskroon
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Arjen van der Zee, Firdgum, Hesling Seepma, Oosternijkerk en Wierd Baarda, Dronrijp zijn de winnaars van de door elkaar loten partij met verliezers van de afdeling bij de schooljongens.
In Arum kregen zij de krans, nadat ze in de finale te sterk waren voor Pieter van der Schoot, Sexbierum, Geart Jan Karsten, Hartwerd en Remmelt Bouma, Weidum. Arjen, Hesling en Wierd wonnen de spannende finale met 5-4 en 6-2.
Ze kregen de overwinning zeker niet kado, want ook de halve finale was al een huzarenstukje. Tegen Marco Weijer, Wommels, Frans Dooper, Witmarsum en Jelte Drijfhout, Poppenwier, zag het er slecht uit voor Arjen en zijn maten, ze kwamen op 5-2 achter en de finale leek ver weg. Toch kwamen Arjen, Hesling en Wierd nog terug, en hoe. Na een wissel in het perk liep het steeds beter en aan de andere kant werden meer fouten gemaakt. Op 5-5 waren Arjen c.s. weer bij en toen waren ze niet meer te houden, op 5-5, 6-0 wonnen zij de wedstrijd. Al met al dus een zeer verdiende zege.
De derde prijzen waren voor Marco Weijer, Wommels, Frans Dooper, Witmarsum, Jelte Drijfhout, Poppenwier en voor Noa van Gils, Dronrijp, Gerrit Scharringa, Wjelsrijp en Patrick Nauta, Berlikum. Zij gingen in de halve finale ten onder tegen Pieter van der Schoot en zijn maten met 5-1, 6-2.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers