contact zoeken wedstrijden

Welpenjongens Door elkaar loten A klasse A

9 augustus 2009 10:00
Arum
Categorie Welpenjongens
Soort Door elkaar loten A-klasse
Vereniging WILLEM WESTRA
Scheidsrechter Clubscheidsrechter
Wedstrijdsecretaris L. Kuipers-Landskroon
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Patrick Kramer wint overtuigend in eigen dorp samen met Thomas Miedema

In Arum werd gekaatst door de welpen jongens in de A- en de B-klasse.
Met alweer prachtig kaatsweer werd het een leuke, aantrekkelijke kaatsdag. Zowel bij de A’s als bij de B’s werd lekker fanatiek gekaatst en waren er mooie, spannende partijen te zien. We zagen veel talentvolle kaatsers in actie, veel leuk tussenspel en ballen die op de bovenlijn nog werden gepakt, kaatsers die er echt voor gingen, ook verbaal lieten ze zich horen. Dat leverde een leuke, levendige strijd op.
In de A-klasse stak het partuur van Patrick Kramer, Arum en Thomas Miedema, Grou, er deze zondag bovenuit. Ze wisten alle drie partijen overtuigend te winnen, alle partijen wonnen ze met 5-2! Een terechte eerste prijs dus voor Thomas en Patrick, voor Patrick extra speciaal natuurlijk, winnen in eigen dorp.
In de winnaarsronde bij de B’s ging de finale tussen het partuur van Ype Bert van der Logt, Makkum en Bouke Willem Tuinman, Dronrijp en het partuur Jolt Vollema, Peins en Ype Akkerman, Sint Jacobiparochie. Ype Bert en Bauke Willem hadden er al een paar hele spannende wedstrijden op zitten, maar dit konnen ze niet winnen. Jolt Vollema en Ype Akkerman waren sterk op dreef in de finale, die ze met 2-5 en 6-6 wonnen.
De derde prijzen gingen naar Ferry Meijer, Tytsjerk en Durk Ennema, Sexbierum en naar Djurre Seerden, Franeker en Nanne Rijpstra, Stiens.
De finale in de verliezersronde was erg spannend, beide parturen waren aan elkaar gewaagd. Op 5-5 waren het Tycho de Groot, Raerd (bijgeloot) en Teake Hofman, Dronrijp, die aan het langste eind trokken, op 6-2 wonnen zij van Corné Tuinenga, Berlikum en Hedser Mud, Wergea.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers