contact zoeken wedstrijden

Pupillenjongens Door elkaar loten

28 juni 2009 11:00
Jorwert
Categorie Pupillenjongens
Soort Door elkaar loten
Vereniging HALD MOED
Scheidsrechter Clubscheidsrechter
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

In verband met de capaciteit van het kaatsveld in Jorwert was ervoor gekozen de individuele kaatsers, de zgn. 'opstappers' een aparte d.e.l. wedstrijd te laten kaatsen.
Er stonden 8 partuur op de lijst en dat betekende meteen de halve finale op de tweede lijst. Jehannes Gietema/Jari Brander kaatsten daarin tegen het duo Edwin Miedema/Wilco van der Veen. De winst, en dus een finaleplaats, ging naar Jehannes Gietema/Jari Brander. De andere halve finale werd gekaatst tussen Auke Boomsma/Sjaak Bakker en Milan Keulen/Johannes van der Meer. Dit werd een overwinning voor het laatstgenoemde partuur. Vóór de finale verkaatst werd, eerst de partij om de 3e prijs tussen Edwin Miedema (Peins)/Wilco van der Veen (Jirnsum) en Auke Boomsma (Morra)/Sjaak Bakker (Achlum). Dit werd een vrij eenzijdige partij die met 5-2 en 6-4 naar Edwin en Wilco ging.
De fnale tussen Jehannes Gietema (Exmorra)/Jari Brander (Harlingen) en Milan Keulen (Jirnsum)/Johannes van der Meer (Tytsjerk) verliep veel spannender. Er werd voluit geknokt om de punten en tot het laatst was niet duidelijk wie er met de eer ging strijken. Uiteindelijk viel op 5-5 en 6-4 de laatste slag en die ging naar Jehannes en Jari.
De uitslag:
1. Jehannes Gietema en Jari Brander
2. Milan Keulen en Johannes van der Meer
3. Edwin Miedema en Wilco van der Veen

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers