contact zoeken wedstrijden

Heren 30+ Door elkaar loten verliezersronde

1 juni 2008 11:00
Burgwerd
Categorie Heren 35+
Soort Door elkaar loten
Vereniging SPARTA
Scheidsrechter Clubscheidsrechter
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

De KNKB heren 30+ werd op 1 juni gekaatst bij KV Sparta in Burgwerd. De eerste KNKB wedstrijd voor KV Sparta dit seizoen. Door de weinige opgave werd er in tweetallen gekaatst. Dit leverde 8 parturen op. De sponsor voor deze dag is de Fritom Transportgroep.

Het is een bewolkte dag met nauwelijks tot geen wind. Er wordt leuk en sportief gekaatst en de parturen zijn aan elkaar gewaagd. Dit zorgt voor een leuke spannende onderlinge strijd.

En dan is er de finale. Zowel de parturen in de verliezersronde als in de winnaarsronde hebben in het begin moeite om de bal in het perk te krijgen.

De finale bij de verliezers is niet erg spannend. Het partuur Ludwig Seerden en Gooitzen Eijer zijn te sterk voor het partuur Pieter Hofstee en Rinze Cuperus. En winnen dan ook met 5-1/6-0.

De finale bij de winnaars gaat er spannend aan toe. Beide parturen gaan gelijk op. Tot dat het een 3-3 gelijk is. Dan laat het partuur Klaas Dijkstra en Sjoerd Boonstra aan het partuur Nanning Seepma en Rients de Boer zien dat ze wel degelijk sterker zijn en winnen met 5-4/6-4.

Uitslag winnaarsronde:
1 – Klaas Dijkstra (Veenwouden) en Sjoerd Boonstra (Akkrum)
2 – Nanning Seepma (Oosterbierum) en Rients de Boer (Burgwerd)

Uitslag verliezersronde:
1 – Ludwig Seerden (Franeker) en Gooitzen Eijer (Witmarsum)
2 – Pieter Hofstee (Wytgaard) en Rinze Cuperus (Bolsward)

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers