contact zoeken wedstrijden

Pupillenmeisjes Door elkaar loten A klasse

10 augustus 2008 10:00
Hallum
Categorie Pupillenmeisjes
Soort Door elkaar loten A-klasse
Vereniging HALLUM
Scheidsrechter Clubscheidsrechter
Wedstrijdsecretaris E. Hoekstra
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Pytrik Visser ook sterkste in Hallum

De wedstrijd door elkaar loten voor pupillen meisjes te Hallum is zondag onder wisselende weersomstandigheden gewonnen door Pytrik Visser en Jeske de Boer. In de finale troffen zij de na een blessureperiode van 6 weken teruggekeerde Lilijan Kingma aan die werd vergezeld door Everdyna de Haan. In deze partij sloegen zij halverwege een beslissend gat en zij grepen daardoor met 5-4 en 6-2 de overwinning. In de strijd om de derde prijs waren Atjella Keulen en Sjoukje Maeike Braam met 5-2 en 6-6 duidelijk te sterk voor Elly Hofman en Anna-Brecht Bruinsma.

In de B-klasse, die met 19 parturen zeer goed bezet was, was de winst voor Anne Niek Bergsma en Rixt Keuning. Zij kregen in al hun partijen slechts 5 eersten tegen en ook in de finale waren zij met 5-1 en 6-0 veel te sterk voor Lisanne Folkertsma en Dian Dijkstra. De derde prijs was hier voor Saskia Leistra en Arjanne Schaafsma.

De verliezersronde van de B-klasse kende een spannende finale. Nyncke Pietsje Terpstra en Rixt Marije Heerschop trokken tegen Erika Kramer en Marije Miedema pas in het beslissende eerst overtuigend aan het langste eind. In de halve finale hadden de winnaars ook gewonnen van Iska Antje van der Vlugt en Dieuwke de Vries, waardoor het laatsgenoemde tweetal het met de derde prijs moest doen.

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers