contact zoeken wedstrijden

Schooljongens Door elkaar loten met verliezers

22 juni 2008 10:30
Arum
Categorie Schooljongens
Soort Door elkaar loten
Vereniging WILLEM WESTRA
Wedstrijdsecretaris L. Kuipers-Landskroon
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Hendrik Bouwhuis, Bolsward, Jelle Attema, Idsegahuizum en Robert Buwalda, Winsum zijn zondag winnaar geworden van de schooljongens d.e.l. in Arum.
Op de schooljongens door elkaar loten partij met verliezers uit de afdeling met 18 parturen op de lijst was de tweede prijs voor Meindert Attema, Ferwoude, Geart Jan Karsten, Hartwerd en Martijn de Haan, Franeker
Verder was er nog een derde prijs voor Kars Zeinstra, Franeker, Patrick Banning, St. Annaparochie en Fabian Haag uit Scharnegoutum.

De beide finalisten waren zonder grote problemen in de finale terecht gekomen. Vooral het partuur van Meindert Attema leek op een overwinning af te stormen, ze speelden een aantal sterke partijen. In de halve finale werd met 5-3, 6-4 gewonnen van het partuur van Kars Zeinstra.
Het partuur van Hendrik Bouwhuis had wat meer tijd om uit te rusten voor de finale, zij hadden voorafgaand aan de eindstrijd een staand nummer.
Het beloofde een spannende finale te worden, maar het partuur van Hendrik Bouwhuis kon vrij gemakkelijk de partij winnend afsluiten met 5-3, 6-4.
Sloeg het partuur van Meindert Attema in de eerdere omlopen prima op, in de finale wilde het niet lukken. Wellicht speelde ook de harde wind de jongens parten. Hendrik Bouwhuis c.s. maakten minder fouten en waren daarom de terechte winnaar van deze partij.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers