contact zoeken wedstrijden

Pupillenmeisjes Afdeling

14 juni 2008 10:00
Dokkum
Categorie | Pupillenmeisjes A/B
Soort Afdeling
Vereniging KV OOSTERGO
Scheidsrechter Clubscheidsrechter,
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Zaterdag, 14 juni 2008 Meisjes pupillen Afdeling te Dokkum.

deelname 13 partuur waarbij om 10:00 uur gestart kon worden onder goede weersomstandigheden. De eerste speelronde leverde zes leuke kaatspartijen op waarbij de uitslagen een zeker krachtsverschil liet zien. Slechts een partij kreeg met een stand van 5-5 6-4 bijna alles aan de hang. Na de eerste ronde konden de speelsters van de zes verliezende parturen verder kaatsen in een individueel door elkaar loten waarbij nog enkele speelsters werden toegevoegd welke geen afdelingspartuur op de been konden brengen.
Ook in de 2e omloop bleek een duidelijk krachtsverschil aan de hand van de uitslagen, tweemaal 5-1 en een maal 5-2 als uitslagen. De 3e ronde ging tussen de parturen van Wier en St Annaparochie welke eindigde in een overwinning met 5-4 in het voordeel van Wier. De andere partij ging tussen de parturen van Minnertsga en Ysbrechtum. Het tweetal Jildou van Dijk en Anne Nieke Bergsma van Minnertsga trok ook nu (na tweemaal winst met 5-1 en 5-0 in de vorige omlopen) aan het langste eind. Door de organiserende vereniging, de k.v.Oostergo, was rekening gehouden met 4 verschillende prijzen. Telefoninsch overleg met het (afwezige TC lid) bracht naar voren dat de verliezende parturen van St. Annaparochie en Ysbrechtum een gezamenlijke 3e prijs hadden gewonnen en 1 punt hebben verdiend voor het klassement. In overleg met de speelsters werd besloten om toch te kaatsen voor de verdeling van de medailles. Deze strijd werd op 4-5 4-6 beslist in het voordeel van St. Annaparochie.
Hierna werd de finale gespeeld tussen de parturen van Minnertsga en Wier. Blijkbaar waren de dames van het partuur Minnertsga gesloopt want ondanks goede tegenstand ging men zonder een bordje aan de telegraaf met 0-5 2-6 ten onder tegen een zeer degelijk kaatsend Wier met de speelsters Everdyna de Haan, Sanne Kloostra en Akkelyna de Haan. Zij werden dan ook de terechte winnaars van deze geslaagde meisjes pupillen Afdelingspartij en mochten de kransen en herinneringen in ontvangst nemen. Deze herinneringen, die gezien de reacties van de speelsters zeer in de smaak vielen, werden tevens uitgereikt aan de overige prijswinnende parturen.

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers