contact zoeken wedstrijden

Pupillenjongens Door elkaar loten verliezersronde

1 juni 2008 10:00
St. Annaparochie
Categorie Pupillenjongens
Soort Door elkaar loten
Vereniging ST.ANNE/DRIE SPUL IS UT
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Marten Pieter Bergsma (Minnertsga) en Peter Mulder (Stiens) zijn vandaag de winnaars geworden van de jongens pupillen in St. Annaparochie. Zij wisten de finale te winnen op een stand van 5-1 6-4. Op deze d.e.l. partij met 29 parturen was de tweede prijs voor Mart van der Molen (Witmarsum) en Wilco van der Veen (Jirnsum).

Verder waren er nog derde prijzen voor het partuur van Pieter van der Schoot (Sexbierum) en Laas Pieter van Straten (Stiens) en het partuur van Erwin Zijlstra (Easterlittens) en Dennis Fennema (Franeker). Het partuur van Pieter van der Schoot en Laas Pieter van Straten verloor in de halve finale in een zeer spannende strijd met 4-5 6-6 van de winnaars van deze partij (Marten Pieter Bergsma en Peter Mulder).

In de verliezersronde was de eerste prijs voor het partuur van Dirjan Bouma (Grou) en Hylke Flapper (Hidaard). De tweede prijs was voor Bart Reijenga (Witmarsum) en Rykhelt Smink (Baaium). In een zeer spannende finale viel de beslissing pas bij 5-5 6-6.

De derde prijzen in de verliezersronde waren er voor het partuur van Jorrit Jitse Meinema (Jorwert) en Edwin Miedema (Peins) en het partuur van Marco Weijer (Wommels) en Willem van de Beek (Engelum). Ook in de halve finale van de verliezersronde tussen het partuur Marco Weijer en Willem van de Beek en het partuur van Bart Reijenga en Rykhelt Smink viel de beslissing bij de stand 5-5 6-6.

Kijk voor meer informatie het wedstrijdverslag op de website van K.F. St.-Anne, namelijk kfstannedriespulisut.dewaaie.nl

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers