contact zoeken wedstrijden

Pupillenjongens Afdeling

3 juni 2007 10:00
Witmarsum
Categorie Pupillenjongens
Soort Afdeling
Vereniging PIM MULIER
Scheidsrechter Clubscheidsrechter
Wedstrijdsecretaris M. de Ruiter
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Afgelopen zondag organiseerde Kaatsvereniging Pim Mulier te Witmarsum De Sprikkeurspartij.Een Pupillenwedstrijd voor jongens en meisjes voor afdelingen en door elkaar loten. 4 aparte partijen kon men bergen op vier kaatsvelden. Een gezellige drukte in het koepel (kaats) dorp aan de A7.
Met een maximale inzet met minimale hoeveelheid mensen kon men terug zien op een geslaagde dag die, werd gestart met de afdelingspartij voor jongens en meisjes pupillen.
Afdeling:
Bij de jongens zijn er een aantal favorieten op te noemen; Makkum, St. Jacob, Sexbierum, Ried en Dronrijp. Makkum won het deze keer maar, het ging in de halve finale en finale niet van een “leien dakje”. Jesse Rinia, Emiel Wijma en Jelle Attema kaatsten in de halve finale tegen Ried. Men won moeizaam met 5-4 en 6-6. Mark Wilbers , Edze Wigarda en Remoco Miedema boden goede tegenstand maar verloren nipt.
In de finale werd St. Jacobiparochie verslagen met eveneens 5-4. Nu viel de laatste slag op 6-4. Kars Valkema, Andries Jensma en Enno Kingma versloegen eerder om de finaleplaats of niets Dronrijp in een mooie kaatspartij met 5-4 en 6-6.

Pupillen Jongens afdeling:(22 parturen)

1e prijs: Makkum ( Jesse Rinia, Emiel Wijma en Jelle Attema)
2e prijs: St. Jacobuiparochie ( Kars Valkema, Andries Jensma en Enno Kingma)
3e prijs: Ried (Mark Wilbers, Edze Wigarda en Remco Miedema)

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers