contact zoeken wedstrijden

Schooljongens Door elkaar loten A klasse A (poule)

19 juli 2014 11:00
Bitgum
Categorie Schooljongens
Soort Door elkaar loten A-klasse
Vereniging OEFENING KWEEKT KUNST
Scheidsrechter Joustra, W.A.
Wedstrijdsecretaris G. de Vries
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Een zeer zeer zeer warme dag. De thermometer geeft op de piek van de dag maar liefst 33,6 graden aan.
De schooljongens komen deze dag bij OKK Beetgum te kaatsen. Er wordt in 2 velden gekaatst, beide 5 perken o.l.v. scheidsrechter de heer W. Joustra en een clubscheidsrechter.
Voor de kaatsers is het een zware / vermoeiende dag in de hitte. Waar ze normaliter misschien verbaal wat meer aanwezig waren, bespaarden ze deze energie. Wij als organisatie hebben geen wanklanken van de schooljongens gehoord. Pet je af. Erg leuk om naar te kijken deze categorie!.
Ook het publiek zocht massaal de schaduw op en kon van hieruit de kaatsers nog prima volgen. Emmers water rond het veld zorgden voor de extra verkoeling. Er is van tevoren ook goed aangegeven, goed te blijven eten en drinken...
De keurmeesters kregen extra goede verzorging, met veel water want oh, ook zij hadden warme plekken rond het veld, waar een klein tot geen briesje wind was.
De kaatsers pakten zo nu en dan emmer water en gooiden die even over elkaar heen ter verkoeling.
Al met al, OKK Beetgum ziet terug op een zeer geslaagde dag met zeer spannende partijen. Vooral de finale in deze A-categorie eindigde ook nog met alles aan de hang!Rond 17.30 uur werden de prijzen als volgt verdeeld:

A – klasse:
1e Albert Feenstra Exmorra
René de Haan Franeker

2e Menno Galama Tjerkwerd
Gerrit Dijkstra Anjum

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers