contact zoeken wedstrijden

Heren Hoofdklasse Vrije formatie beperkt

9 juli 2017 11:00
Bolsward
Categorie Heren Hoofdklasse
Soort Vrije formatie beperkt
Vereniging BOLSWARD
Scheidsrechter Wierstra, D.
Wedstrijdsecretaris R. Venema
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Afsluiting Bolswarder keatswykein: DEADLINE!

Net bekomen van het Pinksterweekeinde en het Heamiel staat het volgende evenement al weer voor de deur: het Bolswarder Keatswykein.
We beginnen op vrijdag 7 juli al om 14.30 uur met de Dames hoofdklassewedstrijd. Een wedstrijd voor de 24 beste dameskaatsers. Na afloop van het kaatsen heeft toneelvereniging De Blauwpoort haar jaarlijkse optreden in de tent op het kaatsveld. Dit keer met het blijspel `Ut mut niet gekker´.
Een dag later (8 juli) staat de vermaarde Súdwest-Fryslânpartij op het programma. Het begint om 09.30 uur. Een partij die garant staat voor gezelligheid en grote prijzen voor de prijswinnaars. Wil je meedoen? Ga naar de site www.swfpartij.nl. Wees er op tijd bij om dit evenement mee te maken. Na afloop van de kaatspartij is er een optreden van Jeen Waterlander. Gegarandeerd feest!
Op 9 juli is de grote Heren hoofdklasse vrije-formatiewedstrijd. Het begint om 11.00 uur. Op deze wedstrijd testen de beste vrije-formatieparturen hun vorm voor de PC. Na afloop van het kaatsen, zo tussen 16.00 – 17.00, is er een spetterend optreden van de Bolswarder topformatie DEADLINE!
En wat is nu het leuke aan het Bolswarder Keatswykein. Alle activiteiten zijn GRATIS toegankelijk!!! Zegt het voort!1e prijs: Partuur 8
Gert-Anne van der Bos MANTGUM
Dylan Drent HARLINGEN
Tjisse Steenstra BITGUMMOLE

2e prijs: Partuur 4
Menno van Zwieten HEERENVEEN
Hylke Bruinsma MINNERTSGA
Erwin Zijlstra EASTERLITTENS

3e prijs: Partuur 9
Bauke Triemstra SINT JACOBIPAROCHIE
Alle Jan Anema GROU
Hendrik Kootstra MINNERTSGA

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Suppliers