contact zoeken wedstrijden

Heren Hoofdklasse Vrije formatie beperkt

10 juli 2016 11:00
Bolsward
Categorie Heren Hoofdklasse
Soort Vrije formatie beperkt
Vereniging BOLSWARD
Scheidsrechter Kooistra, A.B.
Wedstrijdsecretaris R. Venema
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Bolswarder Keatswykein

In het weekeinde van 8, 9 en 10 juli staat het Bolswarder Keatswykein weer op het programma. Een weekeinde dat bol staat van kaatsen, plezier, cultuur en muziek.
We beginnen op vrijdag 8 juli om 14.30 uur met de KNKB-dames hoofdklassers. Zij kruisen hun degens in een door-elkander-lotenwedstrijd om mooie prijzen. Een del-wedstrijd is de oervorm van het kaatsen. De uitslag is dan ook niet te voorspellen.
Zaterdag 9 juli staat de Súdwest-Fryslânpartij weer op het programma. Een vrije-formatiewedstrijd in vier klassen. We beginnen om 09.30 uur. In enkele jaren is deze partij uitgegroeid tot een begrip in Súdwest-Fryslân. Naast de spanning wie de prijzen gaan pakken staat bij deze wedstrijd het plezier voorop.
Tot slot staan de KNKB-heren hoofdklassers op zondag 10 juli op het programma. Een vrije-formatiewedstrijd die begint om 11.00 uur. De parturen moeten nu in vorm zijn voor de PC die over 3½-week op he programma staat. De entree is sinds 2010 gratis, zodat iedereen in de gelegenheid is om eens een kaatswedstrijd op het hoogste niveau te zien. We verwachten in elk geval dit jaar een aantal Bolswarders op de lijst. Kom kijken en moedig onze lokale helden aan.1e prijs: Partuur 10
Johan van der Meulen BITGUMMOLE
Alle Jan Anema GROU
Hylke Bruinsma MINNERTSGA

2e prijs: Partuur 7
Gert-Anne van der Bos MANTGUM
Taeke Triemstra SINT JACOBIPAROCHIE
Daniël Iseger LEEUWARDEN

3e prijs: Partuur 4
Tjisse Steenstra BITGUMMOLE
Jacob Wassenaar MINNERTSGA
Cornelis Terpstra BITGUMMOLE

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Suppliers