contact zoeken wedstrijden

Wedstrijdagenda

Bij al onze evenementen kunnen foto's en video's gemaakt worden welke worden gebruikt voor het promoten van het evenement, het promoten van de kaatssport, de kaatsvereniging en/of de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB). Tevens kunnen foto's en video's gemaakt worden ter ondersteuning van het wedstrijdverslag en het brengen van kaatsnieuws.

Wees u/je er van bewust dat als u/je deelneemt aan een evenement of hierbij toeschouwer bent er beeldmateriaal gemaakt en gepubliceerd kan worden waarop u/je zichtbaar bent.  Indien u/je hier bezwaar tegen heeft kunt u dit melden bij het bestuur van de organiserende vereniging/ bond/ stichting.

Kaats(st)ers die zich opgeven voor de ranking gaan akkoord met de voorwaarden voor deelname aan de ranking.

Door de Coronacrisis kunnen en mogen momenteel geen wedstrijden verkaatst worden. De KNKB heeft besloten geen officiële wedstrijden uit te schrijven die plaatsvinden voor 1 september. Dit geldt voor jeugd en senioren. Er zal worden onderzocht of er een verkorte wedstrijdagenda gerealiseerd kan worden voor de septembermaand. 

De KNKB zal proberen in juli haar AV te organiseren. Tijdens deze AV kunnen verenigingen meepraten over een mogelijke alternatieve agenda. 

Datum Wedstrijd Plaats
  • vorige
  • 1
  • volgende
volledige wedstrijdlijst tonen

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Suppliers