contact zoeken wedstrijden

Heren Hoofdklasse Vrije formatie beperkt

14 juli 2019 11:00
Bolsward
Categorie Heren Hoofdklasse
Soort Vrije formatie beperkt
Vereniging BOLSWARD
Scheidsrechter Kooistra, A.B.
Wedstrijdsecretaris R. Venema
Locatie Kaart

Inleiding

Bolswarder Kaatsdagen

Volgend weekeinde is het weer zover. De Bolswarder Kaatsdagen 2019!
Nadat de jeugd op donderdagavond 11 juli hun Feestpartij hebben gekaatst staat op vrijdag 12 juli 14.30 uur de KNKB Dames hoofdklassepartij op het programma. De laatste jaren heeft deze finale een spannend slot gekend. Is dat dit jaar weer het geval? We zullen het zien.
Direct na afloop is er in de tent op het kaatsveld een pupquiz. Een pupquiz. Nee, geen schrijffout, want het is de jeugdcommissie die deze pubquiz organiseert. Aanvang 20.00 uur.
Een vaste waarde tijdens de Bolswarder kaatsdagen is natuurlijk de Súdwest-Fryslânpartij op zaterdag 13 juli. Deze partij wordt dit jaar voor de 10de keer in successie georganiseerd. Kaatsen in minimaal vier klassen, dus iedereen kan meedoen.
Afwachten wie dit jaar met de grote prijzen naar huis gaan. De wedstrijd begint om 09.30 uur.
Op zondag 14 juli staat de KNKB heren hoofdklasse vrije-formatiepartij op het programma. Het slotstuk van de Bolswarder Kaatsdagen. Zo’n 2½ week voor de PC moeten de parturen er klaar voor zijn. Diverse PC-koningen komen op deze dag in actie, ook die van vorig jaar. En ja, dit jaar staat er een Bolswarder op het veld: Thomas van Zuiden, de PC-koning van 2012. Hij kaatst met de PC-koning van 2018 Allard Hoekstra. Kunnen deze mannen net als op de PC van vorig jaar de zegetocht van partuur Gert-Anne van der Bos stoppen? We zullen het zien. De wedstrijd begint om 11.00 uur.
De kaatsactiviteiten worden alle dagen muzikaal omlijst!
Dus wat let u om niet naar ’t Oordje te komen? Niets toch!

De toegang is net als de voorgaande 11 jaar gratis.

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Suppliers