contact zoeken wedstrijden

Voorgestelde KNKB-trainingsaanpak 2014

Met de komst en groei van de kaatsscholen heeft de KNKB inmiddels de garantie dat er op veel plekken goed wordt getraind. De KNKB juicht het toe dat kaatsers meer en meer hun eigen trainings- en opleidingsplek kiezen. Het wordt zo langzmerhand minder noodzakelijk heel uitgebreid jeugdkaatsers te selecteren en daarom kiest de KNKB voor 2014 voor een aangepaste werkwijze scouting en selectie

Behalve dat de TC van de KNKB scouting van talenten doet en selecteert voor KNKB-trainingen in een aantal categorieen, komt er ook de mogelijkheid van inschrijving op KNKB-trainingen (pupillen, schooljeugd en een deel van de jongens / meisjes).

Attentie: het gaat om de nieuwe categorie van 2014, dus let op of het kind overgaat naar een nieuwe categorie!

WELPEN:
Scouting op de KNKB-wedstrijdvelden door de TC en via de thematrainingen in het najaar. De kinderen worden daarna uitgenodigd.
PUPILLEN en SCHOOLJEUGD:
De kinderen die graag in aanmerking willen komen voor het volgen van KNKB-trainingen kunnen dat na afloop van het seizoen ZELF aangeven. Om daarvoor in aanmerking te komen moet een kaatser wel bij meer dan 60% KNKB-wedstrijden aanwezig zijn geweest.
JONGENS en MEISJES:
De TC selecteert een topgroep.
De overige kaatsers die graag bij de KNKB-willen trainen en meer dan 60% KNKB-wedstrijden hebben meegedaan kunnen dit ZELF aangeven.


Noteer alvast deze data van de Thematrainingen:
De thematrainingen voor welpen worden gehouden op de volgende zondagen in de Trije te Franeker:
6 oktober 2013
3 november 2013
24 november 2013


Trainingaanbieders 2014:
* KNKB en steunpunten
* Stichting Score
* Kaatsskoal St. Anne
* De Greidhoeke
* It Begjin
* Mid Fryslan
* Kaatsschool Arum
* Merenpost
* Federaties
Sommige aanbieders werken op uitnodiging, bij anderen is vrije inschrijving mogelijk.
Uiteraard blijft het een taak van de bondscoach contact te onderhouden en af te stemmen met de kaatsscholen en andere trainingsaanbieders.

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers