contact zoeken wedstrijden

REGIOKAATSEN 2015

Het regiokaatsen gaat plaatsvinden op de datums 6 juni, 11 juli en 15 augustus. Aanvankelijk zouden op 25 juli ook regiowedstrijden worden georganiseerd maar het was vanwege de vakantieperiode niet mogelijk dit binnen alle regio’s te realiseren.

Dit zijn wedstrijden voor alle jeugdcategorieën. De A-klassers van die verschillende categorieën kaatsen op een afzonderlijke wedstrijd. Zij worden daarvoor uitgenodigd door de TC. Zij moeten zich daarna
wel –i.v.m. de centrale loting- zelf voor die wedstrijd op de site opgeven.
De overige kaatsers kunnen zich opgeven in de regio waar ze woonachtig zijn. Op knkb.nl staat een kaart van Fryslân waarin de vier regio’s zijn aangegeven. Op de site kun je zien bij welke regio je behoort en kun je op de wedstrijdagenda voor federaties zien waar je wedstrijd is.

Helaas worden op 6 juni geen regiowedstrijden gehouden in de regio van de federaties Dongeradeel/De Walden/Tusken Waed en Ie. Dit geldt ook voor de regio van de federaties Franekeradeel/Menaldumadeel/Barradeel voor de categorieën schooljongens/schoolmeisjes en jongens en meisjes. Wel worden in deze laatste regio wedstrijden voor de welpen en pupillen georganiseerd.
Dit is erg jammer want nu kunnen de regiokaatsers daar dat weekend niet kaatsen. De werkgroep Regiokaatsen heeft daarom besloten dat de jeugd, die toch op 6 juni op een regiowedstrijd wil uitkomen, mogen kiezen voor een door hen te bepalen regio.

Wat betreft de welpencategorieën, weten we dat de deelname dit jaar op de KNKB-wedstrijden nog niet groot is. Hierdoor is met de JeugdTC besloten alle welpen op de KNKB uit te nodigen, anders wordt de deelname op de centrale wedstrijd te klein.

Op 11 juli en 15 augustus staan alle regiowedstrijden ingepland. Door het ontbreken van een aantal wedstrijden op 6 juni is het ietwat een stroef begin, maar we willen de bestuurders/vrijwilligers en natuurlijk kaatsers vragen om het regiokaatsen een kans te geven.

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers