contact zoeken wedstrijden

Ook KC de Boer start kaatsschool

Kaatsvereniging KC de Boer is twee jaar geleden door de KNKB gevraagd om steunpuntvereniging te zijn voor de categorie schooljongens.

De kaatsvereniging organiseert zodoende nu al twee jaar steunpunttrainingen voor de KNKB. Dit jaar heeft KC de Boer besloten voor het kaatsseizoen 2013 een kaatsschool op te starten voor alle kaats(t)ers uit de regio. De KNKB levert Cioscursisten aan KC de Boer die onder begeleiding van onze gediplomeerde trainers samen met hen de trainingen gaan verzorgen. Het hele proces wordt aangestuurd door Hotze Rusticus, hoofdtrainer van KC de Boer. Hij organiseert de trainingen, begeleidt de trainers, Cioscursisten, assistenttrainers uit de eigen jeugd en valt bij daar waar nodig.

Doel
KC de Boer heeft zich als doel gesteld om alle kaatsjeugd die in de regio woont de mogelijkheid te geven om zich als mens en kaats(t)er te ontwikkelen. Daarmee waarborgt de kaatsclub het kaatsen in de regio en dat is goed voor de jeugd van KC de Boer, voor de jeugd van alle kaatsclubs in de regio en het kaatsen in het algemeen. We kunnen duidelijk spreken van een ‘win-win situatie’.

Programma
Op dit moment starten twee groepen schooljongens en jongens de wintertraining. Vanaf half april tot en met de zomervakantie worden de trainingen voortgezet op het veld, waarna het trainingsseizoen eind augustus wordt afgesloten met een kaatsclinic gegeven door hoofdklasse heren of dames.

Opgave
De groepen zitten al behoorlijk vol, maar als je dit jaar nog mee wil doen met de trainingen dan heb je nog een kleine kans. Vol is vol! Vanaf volgend jaar wil KC de Boer voor alle jeugdcategorieën gastheer zijn binnen de eigen regio. Jongens en meisjes uit de regio van Stiens, die voor het volgende seizoen een geschikt trainingsadres zoeken, kunnen zich nu al of in de loop van het seizoen aanmelden bij KC de Boer (jckcdeboer@live.nl).

P1090794

Hoofdsponsor

Businesspartner

Suppliers