contact zoeken wedstrijden

Uitkomst Roadshows 2012

In de aanloop naar het beleidsplan 2013-2016 hebben wij in de zomer dankbaar gebruik gemaakt van de gastvrijheid van een viertal verenigingen om met verenigingen, federatiebesturen en kader te spreken over de ideeën die zij hebben bij het kaatsen van nu en van straks.

Wat is er goed, wat kan er beter. Van deze gelegenheid is goed gebruik gemaakt en dit heeft dan ook een heleboel bruikbare informatie voor het beleidsplan opgeleverd. Zoals beloofd hebben wij deze informatie gebundeld en ontdubbeld en het resultaat daarvan treft u hierbij aan.

Het hoofdbestuur en de beide hoofdcommissies zijn nu aan de gang om deze informatie te vertalen naar strategische doelen om er uiteindelijk een handzaam basisboekwerkje van te maken waar in grote lijnen in komt te staan wat we in die vier jaar van plan zijn. Dit beleidsplan ligt straks ter goedkeuring op de Algemene Vergadering. Daarnaast wordt goed nagedacht over een handzame manier om deze doelen per jaar zo concreet mogelijk aan u voor te leggen, want het is belangrijk dat u daar deelgenoot van wordt. Ook daarover komt informatie op de Algemene Vergadering.

Graag willen we de gastverenigingen, de deelnemers en Geert van Tuinen, René Lammers en DJTS hartelijk bedanken voor hun bijdrage.
 
Met vriendelijke groet,
Koninklijke Nederlandse Kaats Bond
René Ahlers
Directeur

Klik hier voor uitkomsten Roadshows.

IMG_0083
IMG_0145

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers