contact zoeken wedstrijden

KNKB roadshow 2012

Eén van de belangrijke speerpunten voor 2012 is het beleid voor de komende jaren, waar willen we met elkaar staan in bijvoorbeeld 2016 als het gaat over de kaatssport.

Wat zijn onze doelen en wat is nodig om die doelen te bereiken. Op de Algemene Vergadering is daarover meegedeeld dat we daar heel graag rechtstreeks met alle verenigingen, federaties en kaderleden over willen praten. Dat geldt ook voor onze stakeholders, zoals media, provincie, gemeenten, belangrijke sponsoren, etc. Die afspraak wordt binnenkort ingelost. In juni komen we naar u toe, met zoals we dat noemen de KNKB-Roadshow. Vier dinsdagen, vier locaties. Verdeeld over het hele kaatsgebied. Iedereen kan dus dicht bij huis meedoen aan de discussies. Komt die datum nu net even niet goed uit, dan is er een week eerder of later een paar kilometer verderop de gelegenheid. Wij verwachten dan ook een hoge opkomst. Het gaat immers om de toekomst van het kaatsen. Om uw toekomst!


Verenigingen, federaties en kaderleden ontvangen een uitnodiging per mail, met de instructies hoe zich aan te melden voor één van de avonden. De stakeholders ontvangen binnenkort een aparte uitnodiging.


Dinsdag 12 juni a.s. is de bijeenkomst in Grou, locatie volgt

Dinsdag 19 juni a.s. is de bijeenkomst in Sint Annaparochie, Sportterrein de Waaie, Statenweg 2

Dinsdag 26 juni a.s. is de bijeenkomst in Dokkum, De IJsherberg, Harddraversdijk 1


De aanvang is alle avonden om 19.30 uur. Uw aanmelding voor één van deze bijeenkomsten kunt u mailen naar info@knkb.nl

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers