contact zoeken wedstrijden

Wedstrijdzaken: opgave H'veen - Wier

Vrijdag 1 juli aanstaande is de heren hoofdklasse vrije formatie wedstrijd in Heerenveen. Woensdag 6 juli staat de heren 1e klas vrije formatie wedstrijd in Wier op de wedstrijdagenda.

Omdat beide wedstrijden door de week zijn, geldt er een maximum van acht parturen. De PC is hier een uitzondering op.

Opgave
De opgave van de heren hoofdklasse wedstrijd in Heerenveen is tot dinsdagavond 28 juni 19:00 uur. De opgave van de heren 1e klas in Wier is tot  zaterdag 2 juli 19:00 uur. Doordat de wedstrijden niet dezelfde opgavedatum/tijd hebben, is het niet mogelijk om de wedstrijden te koppelen voor de opgave. 

Wie kaatst waar.
Mits een partuur zich opgeeft  is de deelname voor heren hoofdklasse wedstrijd in Heerenveen de eerste acht partuur van de rankinglijst van week 26 (deze week).
Op de heren 1e klas wedstrijd van Wier zijn de eerste acht parturen van de ranking van week 26 (deze week) uitgesloten van deelname. De opgave voor deze wedstrijd staat open vanaf partuur negen van de rankingslijst. 

Punten
Bij afwezigheid van de parturen 1 t/m 8 van de rankingslijst week 26 in Heerenveen wordt de wedstrijd als afwezig beschouwd en levert dat 0 punten op voor het betreffende partuur. Bij afwezigheid in Wier van partuur 9 tot en met 16 van de rankingslijst van week 26 wordt de wedstrijd als afwezig beschouwd en levert dat 0 punten op voor het betreffende partuur. 

Samenvattend:
De opgaven voor heren hoofdklasse in Heerenveen is tot dinsdag 28 juni 19:00 uur. De opgave voor heren 1e klas in Wier is tot zaterdag 2 juli 19:00 uur. 
Op de heren hoofdklasse in Heerenveen kaatsen de eerste acht partuur van de rankingslijst van week 26 en op de heren 1e klas wedstrijd kaatsen de parturen 9-16 van de rankinglijst week 26. Voor beide wedstrijden geldt: mits het betreffende partuur zich opgeeft uiteraard. 

Hoofdsponsor

Businesspartner

Suppliers